GET FLASH

Get Adobe Flash player

 

GET FLASH

Get Adobe Flash player

 
 
 
 
 
   
 

Welkom op de website van TeLoM Tech.

 

In 2004 werd TeLoM BVBA opgericht door Jannick Feys als technisch adviesbureau, gevestigd in Sint-Amandsberg (Gent).

 

Eind 2008 werd het bedrijf opgesplitst in twee eenheden: TeLoM Tech zet de oorspronkelijke activiteiten van TeLoM BVBA voort, TeLoM Taal is een tolk- en vertaalbureau opgericht door Isabelle Moreau.

 

Jannick Feys vestigde zich in 1996 als zelfstandige en kan dus bogen op een jarenlange ervaring. In de loop der jaren specialiseerde hij zich in het geven van technisch advies en het bieden van oplossingen voor technische problemen aan bedrijven. De grote troef van TeLoM Tech is de all-in service. Herstellingen of aanpassingen van verschillende aard worden door één vakman uitgevoerd. Zo verlopen de werken in een vlot tempo en hebt u onmiddellijk een idee van het totale prijskaartje.

 

TeLoM Tech is een dynamisch en flexibel bedrijf waar vakmanschap en kwaliteit centraal in het beleid staan, gekoppeld aan een uitstekende dienstverlening, persoonlijke aandacht voor elke klant en een betrouwbare werkwijze op het vlak van veiligheid en kwaliteit.

 

In een adviserend gesprek vóór elk project gaat Jannick Feys samen met u de concept- en materiaalmogelijkheden na, waarna TeLoM Tech u een gedetailleerde prijsraming voorlegt, op maat van uw specifieke wensen.

 

Kortom, TeLoM Tech levert service op maat vóór, tijdens en na de uitvoering van de werken.

 

Elk aangegaan project tot een goed einde brengen, dat is het visitekaartje van TeLoM Tech !