GET FLASH

Get Adobe Flash player

 

GET FLASH

Get Adobe Flash player

 
 
 
 
 
   
 

Welkom op de website van TeLoM Taal.

 

TeLoM BVBA werd in 2004 opgericht door Jannick Feys als technisch adviesbureau.

 

Eind 2008 werd het bedrijf opgesplitst in twee eenheden: TeLoM Tech zet de activiteiten van TeLoM BVBA voort, TeLoM Taal is een tolk- en vertaalbureau opgericht door Isabelle Moreau en gevestigd in Gent (Sint-Amandsberg).

 

Isabelle Moreau studeerde in 1996 af aan de Hogeschool Gent als licentiate vertaalster Nederlands-Frans-Spaans. Ze werkte 12 jaar als tolk en vertaalster in de privésector en gaf 5 jaar volwassenenonderwijs Frans. In april 2004 werd ze beëdigd tolk en vertaalster voor Frans en Nederlands bij de Rechtbank van Eerste Aanleg van Gent. Begin 2009 ging ze halftijds werken als communicatieambtenaar en richtte ze haar eigen vertaalagentschap op.

 

Isabelle Moreau heeft zowel de Franse als de Belgische nationaliteit en werd tweetalig opgevoed. Kiezen tussen de "moedertaal" en de "vadertaal" was haar te moeilijk! Vandaar de keuze om te werken uit het Frans in het Nederlands en uit het Nederlands in het Frans.

 

Dankzij haar jarenlange ervaring als tolk en vertaalster Frans en Nederlands, biedt Isabelle Moreau u tolkwerk en vertalingen van doorslaggevende kwaliteit. Bij TeLoM Taal hebt u bovendien maar één aanspreekpunt, wat het werkproces vergemakkelijkt.